Hogy mi a Zamat?

Kötetlen gasztroügyi kultúratúrás, recept és kritika nélkül.
Hitvallás. Vagy mi az ördög.

Hír tapas

Nincs megjeleníthető elem

Tény tapas

A teacserje több száz évig is elélhet. Életének harmadik évében hoz először szüretelhető leveleket, és a következő ötven évben termékeny marad. (D. Joachim, A. Schloss: The Science of good food, 2008)

Friss topikok

Creative Commons Licenc

Netmentes elmélkedés, avagy szünet.

2010.02.26. 20:26 Sákovics Diana

Nem vagyok valami jó blogger. Halomban állnak a félkész postok, de képtelen vagyok befejezni őket. Pontosabban képtelen voltam. Holnaptól persze minden más lesz, nem rángat el a mangalicaanyagtól a snackgyártó robot, nem kezd sétáért nyöszörögni a kutya a futuristagasztro-jegyzet tízezredik karakterénél és a wii sem kacsingat többet olyan kacéran. Holnaptól ugyanis a világháló helyett egy héten át ezt bámulom:

Miközben itthon a fénytől zubogni kezd a szerotonin, én befejezem a postokat, és megpróbálok rájönni, hogy mitől zseniális a serpenyős-szalonnás nudli és miért szeretem annyira fügével a vodkát. Azért, hogy mégse maradjon magányos így zamattalanul, nézze meg, mit művel Bogi barátnőm a konyhában. Március 8-án jövök.
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zamat.blog.hu/api/trackback/id/tr441793194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hipra 2010.02.28. 17:18:54

Tyű, jó pihenést :)
süti beállítások módosítása