Hogy mi a Zamat?

Kötetlen gasztroügyi kultúratúrás, recept és kritika nélkül.
Hitvallás. Vagy mi az ördög.

Hír tapas

Nincs megjeleníthető elem

Tény tapas

A teacserje több száz évig is elélhet. Életének harmadik évében hoz először szüretelhető leveleket, és a következő ötven évben termékeny marad. (D. Joachim, A. Schloss: The Science of good food, 2008)

Friss topikok

Creative Commons Licenc

Nyolc kiló agyat evett meg a japán falóharcos

2010.01.10. 11:00 Sákovics Diana

Takeru Kobayashi, a legendás falóharcos karrierje során evett már meg 53 hotdogot 12 perc, 100 malacos zsömlét alig negyed óra, 41 homáros tekercset 10 perc, 8 kiló marhaagyat 15 perc és 9 kiló rizsgolyót fél óra alatt. Ráadásul remekül megél belőle. A gyorsasági evés ugyanis komoly sportág, szövetséggel, nemzetközi tornákkal, tévéműsorokkal meg persze rengeteg pénzzel és nyállal. Tovább is van. Érdekli?

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zamat.blog.hu/api/trackback/id/tr691571037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

finnegan · http://extraszuz.blog.hu 2010.01.17. 14:03:38

ez a homaros tekercs a lobster roll, jol ertem? Ez inkabb egy homaros cipo', vagy zsemle volt azokon a videkeken, ahol en talalkzotam ezzel...

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2010.01.18. 10:26:16

Mar gondolattol is elkezdett fel ala liftezni a gyomrom, hogy marhaagy.

Amugy abban mi a jo, hogy x mennyisegu kajat tomunk magunkba?

Az evesben pont az a jo, hogy elvezzuk az etel izet.

Sákovics Diana · http://zamat.blog.hu 2010.01.18. 11:12:57

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: azt hiszem semmi élvezet nincs benne. legalábbis nehezen tudom elképzelni. szerintem ez is csak a test határainak próbálgatása, annak is egy bizarr válfaja.
süti beállítások módosítása